Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voorlopig geen docusoap voor Yolanthe en Wesley

Yolanthe en Wesley worden minstens twee keer per maand benaderd voor een eigen realitysoap. Maar concrete plannen voor een docusoap heeft het stel niet.

Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder worden minstens twee keer per maand benaderd voor een eigen realitysoap. Maar concrete plannen voor een docusoap heeft het stel niet. Voorlopig richten ‘Yo en Wes’ zich liever op de voorbereidingen van hun huwelijk.

“Ze worden minstens een keer in de twee weken benaderd sinds ze een relatie hebben. Af en toe speelt het weer op”, reageert de manager van Yolanthe op het nieuws dat er momenteel onderhandeling over een eigen soap zouden zijn. “Er is nu ook interesse vanuit Italië.”

Cabau van Kasbergen heeft momenteel geen plannen om een cameraploeg in haar leven toe te laten. Maar het is niet ondenkbaar dat het wel en wee van de presentatrice en de voetballer ooit wel op televisie te bewonderen is. “Op dit moment zijn er geen plannen, maar dat kan elke dag veranderen”, vertelt haar manager.

Yolanthe en Wesley hebben ruim een halfjaar een relatie. In december ging Sneijder op de knieën voor zijn droomvrouw, zoals hij Yolanthe noemt. Het stel bewoont een penthouse in Milaan, waar Sneijder voetbalt bij Inter Milan. Wanneer de tortelduifjes in het huwelijksbootje stappen is nog niet bekend.

[Novum]