Search
Close this search box.

Woordvoerder: Gibson noemde mij ‘asshole’

Mel Gibson zou woensdag niet een interviewer ‘asshole’ hebben genoemd. Zijn woordvoerder zegt degene te zijn die werd uitgescholden.

Mel Gibson zou woensdag niet een interviewer ‘asshole’ hebben genoemd. Zijn woordvoerder zegt degene te zijn die door de acteur werd uitgescholden. Dat meldt entertainmentwebsite E!.

Gibson sloot woensdag een moeizaam interview met WGN-journalist Dean Richards af met een kil ‘bye-bye’. Vlak daarna, terwijl de camera nog draaide, wendde hij zich tot iemand buiten beeld en mompelde nog ‘asshole’, ofwel oetlul, en haalde zijn neus op.

Menigeen nam aan dat Gibson zijn frustratie over het interview, waarin werd gerefereerd aan zijn roemruchte verleden, afreageerde op Richards. Maar niets is minder waar, meent Gibsons woordvoerder. Volgens hem was híj degene die de toorn van de acteur moest ondergaan.

Het is niet de eerste keer dat Gibson hard van leer trekt. In 2006 schold hij twee agenten op antisemitische wijze de huid vol. Dit was vrijwel zeker een van de incidenten waaraan Richards refereerde.

[Novum]