Search
Close this search box.

Jurk en Moss op Haags bevrijdingsfestival

Cabaretiers Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven staan als Jurk op het 5 Mei Festival. Ook de Amsterdamse band Moss is van de partij in Den Haag.

Cabaretiers Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven staan 5 mei op het podium in Den Haag. Naast Jurk is ook de Amsterdamse band Moss van de partij tijdens het 5 Mei Festival. De organisatie van het regionale bevrijdingsfestival maakte woensdag de eerste namen bekend.

De Haagse broertjes Camiel, Wrister en Quinten Meiressonne spelen op Bevrijdingsdag een thuiswedstrijd. De rockers staan met hun band All Missing Pieces op het Spuiplein. Rotfront is verder van huis, de Berlijnse band reist voor het 5 Mei Festival af naar de hofstad. Ook de Rotterdamse rapper Winne staat tijdens het festival op het grote buitenpodium.

Het 5 Mei Festival wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd in het centrum van Den Haag. Op het dubbele podium op het Spuiplein staan in totaal tien nationale en internationale acts. De overige namen worden eind deze maand bekendgemaakt. Op het festival is ook ruimte voor kleinere muziekacts, debatten, literatuur en theater.

[Novum]