Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Lindsay Lohan gaat dood zonder hulp’

Vrienden van Lindsay Lohan luiden de noodklok. De 23-jarige zou sterven als ze geen hulp krijgt. Haar liefde voor verboden middelen zou Lohan fataal worden.

Vrienden van actrice Lindsay Lohan luiden de noodklok. Volgens hen gaat de 23-jarige dood als ze niet snel hulp krijgt. Lohan zou ten onder gaan aan haar liefde voor verboden middelen.

“Als ze niet snel hulp krijgt, is het afgelopen”, zegt een hulpverlener tegen TMZ. Volgens de entertainmentsite werkten verschillende professionals de laatste tijd met Lindsay, maar lukt het niet haar van de drugs en alcohol af te helpen.

De 23-jarige wordt geregeld laveloos vastgelegd op de gevoelige plaat. Woensdag ging ze nog onderuit na een feestje. Via Twitter gaf ze de paparazzi de schuld van haar schuiver. “Ik werd in een grote, prikkende plant geduwd door de bezeten paparazzi. Ik moet vaker platte schoenen gaan dragen!”

Lindsays ouders, Dina en Michael, die vaak openlijk bekvechten, proberen de actrice al maanden in een afkickkliniek te krijgen. Lindsay zat in 2007 al eens in een kliniek in Utah. Daar werd ze behandeld wegens een alcoholverslaving.

In de jaren negentig vergaarde Lindsay op 12-jarige leeftijd wereldfaam met haar rol in de comedy ‘The Parent Trap’. Ze was ook te zien in films als ‘Mean Girls’, ‘Freaky Friday’ en ‘Herbie: Fully Loaded’. De laatste jaren haalt Lohan vooral de voorpagina’s met haar feestgedrag. Ook had ze lange tijd een lesbische relatie met dj Samantha Ronson.

[Novum]