Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rosalie van Breemen klaar voor derde huwelijk

Rosalie van Breemen belooft binnenkort voor de derde keer eeuwige trouw. Dit keer trouwt ze met een Amerikaanse zakenman. “Dit is van hogerhand besloten.”

Rosalie van Breemen stapt binnenkort voor de derde keer in het huwelijksbootje. De schrijfster en voormalig model trouwt dit keer met een Amerikaanse zakenman. “Dit is van hogerhand besloten”, zegt Van Breemen woensdag in De Telegraaf.

Rosalie liep zakenman Robert Agostinelli in november letterlijk tegen het lijf. “Ik botste gewoon tegen hem aan. Vanaf dat moment was het duidelijk. We zijn niet meer zonder elkaar geweest.” De ontmoeting vond plaats in Parijs, waar zowel Rosalie als Robert wonen en werken.

Vorige maand ging de Amerikaan op zijn knieën voor de 43-jarige Rosalie. “In februari heeft hij mij ten huwelijk gevraagd. ‘Rosalie, ik kan niet zonder jou leven, wil je mijn vrouw worden’ vroeg hij. Ik heb ‘ja’ gezegd.”

Rosalie had niet verwacht dat ze voor de derde keer zou trouwen. Van Breemen beloofde eerder eeuwige trouw aan filmster Alain Delon en miljonair Alain Afflelou. Met Afflelou heeft het ex-model twee kinderen die inmiddels 16 en 19 jaar zijn. “Het was voor mij geen kwestie dat ik niet opnieuw wilde trouwen, ik dacht alleen dat het niet meer gebeurt.”

Over haar eerdere scheidingen schreef Van Breemen een boek, ‘En ze leefde nog lang en gelukkig’. Daarin legt ze uit hoe je ‘succesvol’ kunt scheiden. “Iedereen is gescheiden, gaat scheiden of is bang voor een scheiding. Ik ben naar een uitgeverij gestapt en ze vonden het een goed idee om er een boek over te schrijven. Ik ben een ex-pert.”

[Novum]