Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Take That had seksmanager’

De band Take That heeft een speciale manager voor het regelen van vrouwen voor de bandleden. Dat zegt een Nederlandse minnares van een bandlid in de Telegraaf.

De band Take That heeft een speciale manager voor het regelen van vrouwen voor de bandleden. Dat zegt een Nederlandse minnares van een van de bandleden dinsdag in de Telegraaf. Ze wenst anoniem te blijven.

“Take That had, toen mijn relatie speelde, een speciale doortastende blonde dame in dienst die alles regelde.” Zij zegt als 17-jarig meisje ontmaagd te zijn door Gary Barlow. “De seks was heel teder eerst, maar later zagen we alle hoeken van de kamer. Ik was naïef.” Pas toen ze een keer onverwacht langs kwam, zag ze dat Barlow ook andere schatjes had. “Dat had de minnaressenmanager niet geregeld en toen was hij dus met een ander meisje bezig”.

De 17-jarige is niet de enige Nederlandse die zegt een seksrelatie met een van de bandleden te hebben gehad. In het dagblad komt nog een vrouw aan het woord, die een relatie had met Mark Owen. Zij vertelt veel overeenkomsten te zien tussen haar ervaringen en die van Merith van Onselen, de Nederlandse die zondag in het Britse tabloid News of the World haar verhaal deed over haar relatie met Owen. Ook zij zag haar relatie kapot gaan toen ze in een opwelling voor de charmeur koos. “Merith is net als ik betoverd geweest. Dat is haar niet te verwijten.”

[Novum]