Search
Close this search box.

Weduwenaar Brittany Murphy wilde niet erven

De weduwenaar van actrice Brittany Murphy wilde naar eigen zeggen niets erven. “Ik wist dat ik haar geld nooit nodig zou hebben, ik heb zelf genoeg.”

De weduwenaar van actrice Brittany Murphy wilde naar eigen zeggen niets erven. Simon Monjack zegt in een interview met Radar Online dat hij zijn vrouw vroeg hem uit haar testament te schrappen. “Ik wist dat ik haar geld nooit nodig zou hebben, ik heb zelf genoeg.”

Monjack zegt dat hij er zeker van wilde zijn dat Brittany’s moeder Sharon er financieel warmpjes bij zit. “Brittany en Sharon hebben haar carrière samen opgebouwd. Brittany was over haar top heen toen we trouwden. Het is altijd mijn wens geweest dat Sharon zich financieel zou kunnen redden als haar dochter iets zou overkomen.” Monjack en Murphy trouwden in 2007. Na haar huwelijk speelde Murphy slechts nog in een handjevol films.

Brittany’s moeder bood Simon aan de erfenis te delen. “Maar dat heb ik geweigerd. Ik ben de rijkste man ter wereld als het op herinneringen aankomt.” Om die herinneringen levend te houden, neemt Monjack wel een aantal spullen mee. “Ik koester de honderden liefdesbrieven die Brittany en ik uitwisselden. En ik hou een vest van haar dat ze droeg tijdens ons eerste weekeindje samen.”

[Novum]