Zoek
Sluit dit zoekvak.

André Rieu aangekomen in Zuid-Afrika

André Rieu is eindelijk aangekomen in Zuid-Afrika. De violist was op weg voor een tournee door Zuid-Afrika, toen de IJslandse aswolk roet in het eten gooide.

André Rieu is eindelijk aangekomen in Zuid-Afrika. Dat laat zijn productiebureau donderdag weten. De violist was op weg voor een tournee door Zuid-Afrika, toen de IJslandse aswolk roet in het eten gooide.

Tot het laatste moment was het niet zeker of Rieu en zijn 110 man tellende ploeg op tijd in Johannesburg zouden zijn. Vrijdag vindt het eerste optreden plaats. Eerder wilde de groep met een bus naar Barcelona of Milaan vertrekken om van daaruit naar Zuid-Afrika te vliegen. De enige oplossing bleek een volledig vliegtuig te charteren.

Het vliegtuig moest uit Parijs komen en is vervolgens vanuit Maastricht, via Tunesië en Kameroen naar Johannesburg gevlogen. Bij aankomst bleken de jurken en microfoons nog in Barcelona te staan. Rieu zit overigens niet bij de pakken neer. “Nu we dit hebben overwonnen en iedereen veilig aangekomen is, zal het ons ongetwijfeld ook lukken dit probleem op te lossen.”

Volgens de violist zijn de tegenslagen alleen maar goed voor zijn nieuwe televisie-programma. De reality-soap ‘André Rieu, op weg naar Zuid-Afrika’ wordt vanaf vrijdag 23 april uitgezonden door de Tros op Nederland 1.

Volgens de violist zijn de tegenslagen alleen maar voer voor zijn nieuwe televisie-programma.” Het levert ons in ieder geval een goed verhaal op voor onze nieuwe soap.”

[Novum]