Search
Close this search box.

Comeback The Partysquad gepland in mei

The Partysquad komt eind mei met een nieuwe single. Medio juni geven zij een optreden in club iT in Amsterdam en zijn ze officieel terug van weggeweest.

The Partysquad komt eind mei met een nieuwe single. Half juni geven zij een optreden in de hernieuwde club iT in Amsterdam en zijn ze officieel terug van weggeweest. “We gaan een set draaien en ons officieel opnieuw presenteren. We nodigen leuke, gezellige mensen uit en dat is het startsein”, vertelt dj Ruben aan Novum Nieuws.

In de weken na het eerste optreden staat een zomerse tour gepland, de twee hebben onder andere plannen om naar Suriname te gaan. “Jerry is er weer helemaal klaar voor. Het gaat erg goed met hem en hij heeft er heel veel zin in”, zegt een enthousiaste Ruben.

Jerry Leembruggen liep anderhalf jaar geleden een schedelbasisfractuur op bij een ongeluk op Ibiza. Hem stond een lange revalidatie te wachten. “We hebben beide met dit ongeluk een reality check gehad. We gingen ons realiseren dat we niet altijd moeten klagen over files of andere onbelangrijke zaken.”

[Novum]