Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jessica Simpson: ik had echt geen make-up op

Jessica Simpson had absoluut geen make-up op als covermodel van het Amerikaanse tijdschrift Marie Claire. De foto veroorzaakte nogal was discussie.

Jessica Simpson had absoluut geen make-up op als covermodel van het Amerikaanse tijdschrift Marie Claire. Dat laat de zangeres aan tijdschrift Us Weekly weten. Haar foto op het meinummer veroorzaakte nogal was discussie. Niet iedereen geloofde dat de schoonheid van Simpson volledig naturel was.

“Ik draag absoluut geen make-up”, verzekert de 29-jarige Simpson. De zangeres kan het naar eigen zeggen bewijzen met haar neus. “Mijn neus is een paar keer gebroken geweest. Als je eerst naar een geretoucheerde foto kijkt en dan naar de cover van de Marie Claire zie je een groot verschil.”

“Ik wilde echt aan vrouwen laten zien dat ik normaal ben”, legt de zangeres en actrice uit. “Ik weet normaalgesproken niet wat een tijdschrift met foto’s doet. En ik weet niet wat de fotografen ermee doen. Dus het was belangrijk voor mij om zeker te weten dat er niets geretoucheerd werd.”

[Novum]