Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pattinson kan niet zonder vriendin Kristin

Twilight actrice Kristin Stewart reisde af naar Budapest om haar liefje te ontmoeten. Pattinson liet Kristin overkomen om haar verjaardag samen te vieren.

Twilight actrice Kristin Stewart reisde af naar Budapest om haar liefje Robert Pattinson te ontmoeten. Pattinson liet haar overkomen om Kristins twintigste verjaardag samen te vieren. Ze werden samen gespot door Radar Online op het vliegveld van Budapest.

Pattinson is in Hongarije voor de opnames van zijn nieuwe film Bel Ami. In de film speelt hij een journalist die steeds meer macht krijgt binnen de media door naar bed te gaan met de invloedrijkste vrouwen uit Parijs. Zijn minnaressen worden gespeeld door onder andere Uma Thurman, Christina Ricci en Kristin Scott Thomas.

In december gaven de acteurs toe een relatie te hebben. Pattinson verklaarde zelfs alleen maar auditie te hebben gedaan voor ‘Twilight’ vanwege Kristin Stewart. De acteur vertelt in OK! Magazine dat hij toen zo onder de indruk was van de Amerikaanse actrice dat hij haar graag wilde ontmoeten.

[Novum]