Search
Close this search box.

Waylon uit de lucht gehaald in Engeland

Een poging van Waylon om per vliegtuig naar Nederland te komen is mislukt door de aswolk vanuit IJsland. Waylon was op weg naar uitreiking van de 3FM Awards.

Een poging van Waylon om per vliegtuig naar Nederland te komen is mislukt. De zanger probeerde van Groot-Brittannië naar Nederland te vliegen om op tijd te zijn bij de uitreiking van de 3FM Awards. Maar de aswolk uit IJsland, veroorzaakt door een vulkaanuitbarsting, gooide roet in het eten.

Waylon verbleef in Engeland om het voorprogramma van de concerten van Whitney Houston te verzorgen. Op donderdag stonden de 3FM Awards op het programma. Omdat het luchtruim van Groot-Brittannië was gesloten voor regulier luchtverkeer, poogde de zanger met een privévliegtuig terug te vliegen.

Het mocht niet baten. “We moeten landen, mogen niet verder vliegen. Ik weet het niet meer. Wat een enorme domper”, schrijft Waylon op zijn twitterpagina. De frustraties liepen even later hoog op bij de zanger. “We staan aan de grond in Cambridge. Wat een kutzooi! Sorry allemaal, we gaan het niet halen.”

[Novum]