Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘X Factor’-juryleden roddelen over elkaar

De juryleden van ‘X Factor’ uiten graag hun mening over elkaar. Angela geeft toe dat collega’s regelmatig bij haar hun hart luchten over de anderen.

De juryleden van ‘X Factor’ uiten graag hun mening over elkaar. Angela Groothuizen geeft toe dat collega’s regelmatig bij haar hun hart luchten over de anderen. Toch geven de juryleden elkaar ook graag opbouwende kritiek.

“Ik zal niet snel iemand afkatten, maar als ze aan die van mij komen dan ben ik een geduchte tegenstander”, vertelt Groothuizen aan Novum Nieuws. “Van de week werd ik alweer gebeld door een van de anderen om te mopperen over iemand anders in de jury.”

“De eerste liveshow komen we lachend door. Eat your heart out, Angela”, roept jurylid Gordon. Angela fluit haar collega terug. “Gorretje, je weet wat ik altijd zeg. Als je positief bent, ben je zo verschrikkelijk krachtig”, adviseert ze. “Je kunt het, maar ja, ik ga toch winnen.”

“Ik vind het zo leuk dat die meiden altijd lopen te blèren dat ze gaan winnen”, reageert Gordon op zijn beurt. Hij pakt het dit jaar anders aan. “Laat ik nu eens de underdog zijn en heel erg lachend afwachten wie die finale op 29 mei wint. Dat ben ik natuurlijk.”

[Novum]