Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zenuwen voor artiesten Koninginnedagfeest

Voor veel artiesten is het Radio 538 Koninginnedagfeest op het Museumplein een dag vol zenuwen. Er is regen voorspeld, en het is een enorm evenement.

Voor veel van de artiesten die optreden tijdens het Radio 538 Koninginnedagfeest op het Amsterdamse Museumplein is het een zenuwslopende dag. Er is regen voorspeld, en het Museumplein is voor velen het grootste evenement waar ze ooit hebben opgetreden.

“Ik vind het enorm spannend”, zegt Frans Duijts tegen NL Tracks. “Het is m’n grootste optreden tot nu toe. Ik ben echt zenuwachtig nu!”

Mocht het toch met bakken uit de hemel komen, dan heeft Frans wel een oplossing bedacht. “Dan gaan we het nummer ‘Lieveling’ doen, dan kan iedereen elkaar lekker knuffelen. Dat is lekker warm, en dan valt de regen er wat meer naast”, aldus de 30-jarige zanger uit Tiel.

Ook voor Marcel Veenendaal is het de eerste keer Museumplein. De nieuwbakken leadzanger van Di-rect, die eerder dit jaar Tim Akkerman verving, is positief gespannen maar maakt zich geen zorgen over het weer.

“Het is nu een enorm gezellige bende hier, met allemaal mensen die zin hebben in een feestje, dus volgens mij gaat alles vanzelf. Met of zonder regen.”

[Novum]