Search
Close this search box.

Alicia Keys feliciteert moeder in Gelredome

Alicia Keys feliciteerde zaterdagavond haar moeder tijdens een concert in het Gelredome. De hele zaal riep uit volle borst mee. “Happy birthday, mama Keys!”

Alicia Keys feliciteerde zaterdagavond haar moeder tijdens een concert in het Gelredome. De 29-jarige zangeres vroeg aandacht voor de verjaardag van moeder Keys en de hele zaal riep uit volle borst mee. “Happy birthday, mama Keys!” De 29-jarige zangeres trad op in een uitverkocht Gelredome.

Keys kwam op een spectaculaire wijze op. Grote schermen voor het podium lieten filmbeelden en haar gezicht zien, daar achter bevond zich een grote kooi waarin de zangeres het podium betrad. Ze bracht onder meer ‘No One’ en If I Ain’t Got You’ ten gehore.

De zangeres zong tijdens het concert in verschillende muziekstijlen. Soul, jazz, hiphop en klassiek passeerden de revue. De Amerikaanse artieste liet tijdens het concert zien dat ze niet vies is van een beetje zelfspot, ze bespeelde een groot keyboard in de vorm van een zilveren sleutel.

Haar debuutalbum ‘Songs in a Minor’ ging ruim tien miljoen keer over de toonbank en Keys ontving hiervoor vijf Grammy Awards. Haar eerste single ‘Fallin” stond vier weken op nummer één in zowel de Top 40 als in de Single Top 100.

[Novum]