Search
Close this search box.

Ashton Kutcher: Demi Moore is genetisch abnormaal

Ashton Kutcher weet zeker dat zijn 47-jarige vrouw Demi Moore nog kinderen kan krijgen. “Ze is genetisch abnormaal.” Toch weet hij nog niet of er een baby komt.

Ashton Kutcher is ervan overtuigd dat zijn 47-jarige vrouw Demi Moore nog kinderen kan krijgen. “Ze is genetisch abnormaal”, vertelt de 32-jarige acteur in een interview met het Amerikaanse programma ‘Nightline’. Het hele gesprek wordt donderdagavond in de Verenigde Staten uitgezonden.

Geruchten dat de twee aan gezinsuitbreiding denken, doen al langer de ronde. Toch weet Ashton nog zo net niet of hij wel kinderen met Demi wil. Moores jongste dochter, Tallulah Belle uit haar huwelijk met Bruce Willis, is net 16. “Die vrijheid is toch wel verschrikkelijk aantrekkelijk”, moet Kutcher toegeven.

“Ze is nu 16 en wordt zelfstandig. Daardoor krijgen Demi en ik meer vrijheid in onze relatie. We kunnen vaker met zijn tweeën op pad.” Een baby zou de herwonnen vrijheid natuurlijk weer wegnemen, realiseert ook Ashton. “Ik denk dat we misschien maar wat meer gebruik van de onafhankelijkheid moeten maken.”

[Novum]