Zoek
Sluit dit zoekvak.

DMX mag niet afkicken op televisie

DMX mag zijn woonplaats niet verlaten om mee te doen aan ‘Dr. Drews Pinksky’s Celebrity Rehab’. Dat heeft een rechter in Arizona bepaald.

DMX mag zijn woonplaats niet verlaten om mee te doen aan ‘Dr. Drews Pinsky’s Celebrity Rehab’. Dat heeft een rechter in Arizona bepaald. De rapper wilde ingaan op een aanbod van de bekende dokter, maar daar stak de rechter volgens entertainmentwebsite TMZ een stokje voor.

Volgens de rechter doet DMX het momenteel erg goed in zijn huidige rehabilitatieprogramma in Arizona. Het programma duurt nog tot juli. Daarna mag DMX zich alsnog aansluiten bij het televisieprogramma van Dr. Drew, maar voor de opnames van de speciale behandeling voor beroemdheden is het dan al te laat.

DMX werd in maart veroordeeld tot zes maanden celstraf. De rapper met het opvallend zware stemgeluid en de blaffende stijl schond een eerder opgelegde proeftijd door drugs te gebruiken en belandde daarom voor de zoveelste maal in de cel. DMX kan eerder vrijkomen als hij meewerkt aan een afkickprogramma.

[Novum]