Search
Close this search box.

Geer en Goor: the bitches are back

Gerard Joling en Gordon zijn weer in topvorm. Donderdag traden de twee samen met Rene Froger en Jeroen van der Boom op in een goed gevulde Arena.

Gerard Joling en Gordon zijn weer in topvorm. Donderdag traden de twee samen met René Froger en Jeroen van der Boom op in een goed gevulde Arena.

“En dan het moment waarop iedereen zat te wachten”, riep Goor tegen de fans voordat hij Geer vol op de mond zoende. “The bitches are back”, schreeuwde Gordon het publiek vervolgens toe. Van ruzie en divagedrag tegenover elkaar was niets te merken.

Karin Bloemen, die voor de gelegenheid ook optrad met de heren, miste het gedrag toch. “Zoals Gerard al zei: misschien is het leuk als Jeroen en René nou eens goeie bonje krijgen en dat Gordon en Gerard dan gaan sussen”, zei ze voor de camera van Novum Nieuws.

Ook Frans Bauer en Ruth Jacott traden op met de Toppers, die vrijdag en zaterdag ook nog in de Arena staan. In het drie uur durende concert zijn onder meer eerbetonen aan Michael Jackson en Ramses Shaffy opgenomen.

[Novum]