Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Jeffrey Dean Morgan al maandenlang vader’

Acteur Jeffrey Dean Morgan is al maandenlang vader. Dat beweren verschillende bronnen. Moeder van het kind is actrice Hilarie Burton. Zij beviel van een jongen.

Acteur Jeffrey Dean Morgan is al maandenlang vader. Moeder van het kind is actrice Hilarie Burton. Dat beweren verschillende ingewijden tegenover Amerikaanse entertainmentmedia als tv-zender E! en het blad Us Weekly.

Burton zou een paar maanden geleden bevallen zijn van een jongetje. Dat Dean Morgan en Burton een stel zijn, werd pas een paar weken geleden duidelijk. Op 20 april liep het acteurskoppel samen over de rode loper voor de première van ‘The Losers’. Dean Morgan en Burton zouden al ruim een jaar samen zijn. Woordvoerders van de acteurs hebben nog niet gereageerd op het nieuws.

De 44-jarige Jeffrey Dean Morgan is te zien in films als ‘Watchmen’ en ‘P.S. I Love You’. Ook is hij bekend van de ziekenhuisserie ‘Grey’s Anatomy’, waarin hij Denny Duquette speelde. Hilarie Burton was te zien in de tv-serie ‘One Tree Hill’. De 27-jarige actrice kroop jarenlang in de huid van Peyton Sawyer.

[Novum]