Search
Close this search box.

Lindsay Lohan neemt vlucht naar VS

Het lijkt erop dat Lindsay Lohan zich maandag op tijd bij de rechter zal melden. De actrice is zaterdagmiddag op een vliegtuig van Frankrijk naar de VS gestapt.

Het ziet ernaar uit dat Lindsay Lohan zich maandag op tijd bij de rechter zal melden. Volgens entertainmentwebsite TMZ is Lohan zaterdagmiddag op een vliegtuig naar de Verenigde Staten gestapt. De actrice miste donderdag een afspraak bij de rechtbank, omdat ze vastzat in Cannes.

Lohan beweerde dat het niet lukte om eerder weg te komen vanwege de aswolk en een gestolen paspoort, maar een foto van een feestende Lohan doet anders vermoeden. De actrice mag tot nader order geen alcohol drinken, maar op de bewuste foto lijkt cocaïne zichtbaar te zijn. Iets wat Lohan zelf direct ontkende.

De 23-jarige actrice moet zich voor de rechter verantwoorden over de alcoholcursus die ze kreeg opgelegd voor rijden onder invloed. Lohan woonde niet alle verplichte dertien lessen bij. Donderdag werd een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de actrice, omdat ze zich niet op tijd had gemeld bij de rechter. Dat werd weer ingetrokken toen Lohan de borgsom van honderdduizend dollar betaalde.

[Novum]