Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lindsay Lohan riskeert arrestatie

De rechter vaardigt binnenkort wellicht een arrestatiebevel uit voor Lindsay Lohan. Zij moet voor de rechter in de VS verschijnen, maar zit vast in Cannes.

De rechter vaardigt binnenkort wellicht een arrestatiebevel uit voor Lindsay Lohan. De 23-jarige actrice moet donderdag voor een Amerikaanse rechter verschijnen, maar vanwege het ontregelde vliegverkeer in Europa komt zij maar niet weg uit Cannes.

Lohan is op het Filmfestival van Cannes om haar nieuwe film te promoten. Voor de nieuwe rolprent kruipt ze in de huid van Linda Lovelace, de pornoactrice die bekend werd dankzij ‘Deep Throat’. Als gevolg van de vulkanische aswolk die de afgelopen tijd het vliegverkeer in de war schopte, is een enorme drukte ontstaan op de Europese vliegvelden. De actrice heeft nog altijd geen ticket kunnen regelen voor een vlucht terug.

De Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ schrijft dat dit grote gevolgen kan hebben voor Lohan. De actrice moet donderdag voor de rechter verschijnen om te bewijzen dat zij ten minste dertien keer naar haar alcoholcursus is geweest. Lohan deed dit echter pas tien keer en omdat zij voorlopig in Cannes zit lijkt het onmogelijk dat ze hier voor donderdag alsnog aan kan voldoen. In dat geval krijgt de actrice een gevangenisstraf opgelegd.

Als Lohan donderdag helemaal niet in de rechtbank komt opdagen, kan de rechter een internationaal arrestatiebevel uitvaardigen voor de actrice.

[Novum]