Search
Close this search box.

Miley Cyrus zingt voor Jonas Brother

Miley Cyrus heeft tijdens een concert een nummer opgedragen aan haar ex-vriend Nick Jonas. De 17-jarige Disney-ster en Jonas gingen in 2007 uit elkaar.

Miley Cyrus heeft tijdens haar concert in Lissabon het nummer ‘Full Circle’ opgedragen aan haar ex-vriend Nick Jonas. De zangeres vertelde voordat zij begon met zingen dat het gaat over ’twee mensen die altijd weer bij elkaar terug komen’.

“Verrassing… het gaat over een Jonas Brother”, vertelde de zangeres. Dit is opmerkelijk, want de 17-jarige Disney-ster heeft momenteel een relatie met de Australische acteur Liam Hemsworth, die zij ontmoette tijdens de opnames van hun film ‘The Last Song’. “Ik probeer het achter me te laten maar ik val steeds op je terug, ik kan je niet laten gaan”, zingt Cyrus in het refrein.

Cyrus en Jonas gingen in 2007 uit elkaar. Sindsdien hebben beiden verschillende partners gehad. De zangeres had voordat zij met Hemsworth ging een relatie met model Justin Gaston. Nick Jonas verbrak eerder dit jaar zijn relatie met actrice Selena Gomez.

[Novum]