Search
Close this search box.

Scarlett Johansson is slons zonder make-up

Scarlett Johansson is blij met de lagen make-up die ze dikwijls opgesmeerd krijgt. Zonder het goedje ziet de actrice er naar eigen zeggen uit als een slons.

Scarlett Johansson is maar wat blij met de lagen make-up die ze dikwijls opgesmeerd krijgt. Zonder het goedje ziet de actrice er naar eigen zeggen uit als een slons. “Het hoort bij een werkdag”, vertelt de actrice over haar stralende verschijning aan de Britse Daily Mail.

Johansson vindt dat ze de titel filmster niet alleen dankt aan haar acteerprestaties, maar minstens vanwege het uiterlijk dat haar hulptroepen mede realiseren. “Bij die geweldige haar- en make-upteams kom je binnen als een slons en ga je naar buiten als een filmster.”

“Je ondergaat de sessie en dan ben je net als het perfecte worstje. Niemand kent de ingrediënten”, zegt de 25-jarige actrice. Ook qua innerlijk heeft Scarlett een metamorfose ondergaan. “Ik voel me geen meisje meer. Ik voel dat mijn leven en carrière zich op een andere weg dan voorheen bevinden.”

“Er ligt een hele weg achter me. Ik ben op het punt dat ik werk wil doen dat uitdagend voor me is”, legt Johansson uit. “Ik besef me dat ik ontzettend gezegend ben met mijn werk. Maar je vergeet nooit dat het allemaal zo kwetsbaar is.”

[Novum]