Search
Close this search box.

‘Trijntje Oosterhuis krijgt eigen glossy’

In navolging van sterren als Linda de Mol en Gordon krijgt ook Trijntje Oosterhuis een eigen glossy. ‘Trijntje’ moet dit najaar in de winkels liggen.

In navolging van sterren als Linda de Mol, Youp van ’t Hek en Gordon krijgt ook Trijntje Oosterhuis een eigen glossy. Dat heeft uitgever BCM Publishing laten weten aan SBS Shownieuws. ‘Trijntje’ moet dit najaar in de winkels liggen.

“Het blad is een tribute voor een van de beste Nederlandse zangeressen”, liet de uitgever weten. “Ze zit al jaren in het vak en heeft met de grootste artiesten gewerkt. In het tijdperk van alle tribute magazines werd het tijd dat ook zij een eigen blad krijgt.” Wat er precies in ‘Trijntje’ zal staan, is niet bekend. BCM Publishing en Oosterhuis’ management waren donderdag niet bereikbaar voor commentaar.

Dit najaar verschijnt ook het nieuwe album van Trijntje Oosterhuis. Over de nieuwe plaat is nog niet veel bekend. Oosterhuis’ vorige plaat, ‘Never Can Say Goodbye’, verscheen in december. Op het schijfje stonden Trijntjes favoriete nummers van Michael Jackson.

[Novum]