Search
Close this search box.

Wens Meeuwis en Borsato komt uit met duet

Guus Meeuwis en Marco Borsato hebben een langgekoesterde wens in vervulling zien gaan. De twee doken samen de studio in voor het duet ‘Schouder aan Schouder’.

Guus Meeuwis en Marco Borsato hebben een langgekoesterde wens in vervulling zien gaan. De twee zangers doken samen de studio in voor het duet ‘Schouder aan Schouder’. “De wens om samen iets te doen bestaat al jaren. Nadat we afgelopen zomer het podium deelden is dat gevoel alleen maar gegroeid”, reageert Meeuwis op zijn website.

De twee zangers maakten vorig jaar zware tijden mee toen The Entertainment Group failliet ging. Borsato was mede-aandeelhouder, Meeuwis een van de grootste schuldeisers. Ondanks de financiële problemen bleef de band tussen de zangers sterk. “Het is fantastisch om onze warme vriendschap op deze manier te kunnen bezegelen met muziek!”, jubelt Borsato.

‘Schouder aan Schouder’, van de hand van Meeuwis, John Ewbank, JW Roy en Jan-Willem Rozenboom, is volgende week dinsdag voor het eerst op de radio te beluisteren. Twee dagen later verschijnt de single. “‘Schouder aan Schouder’ staat voor saamhorigheid, broederschap, samenspel en kameraadschap, in muziek, sport, spel en het leven zelf”, legt Borsato uit. Meeuwis: “We hebben samen iets heel moois mogen maken.”

[Novum]