Search
Close this search box.

‘Heidi en Spencer verdenken elkaar van ontrouw’

Heidi Montag en Spencer Pratt beschuldigen elkaar ervan vreemd te gaan. Montag zou zelfs een privédetective hebben ingeschakeld om bewijs te verzamelen.

Heidi Montag en Spencer Pratt beschuldigen elkaar ervan vreemd te gaan. Montag zou zelfs een privédetective hebben ingeschakeld om bewijs te verzamelen van het overspel van haar man. Het societykoppel woont momenteel apart, omdat Heidi broedt op een plan voor een nieuwe realitysoap.

Sommigen beweren dat de breuk een publiciteitsstunt is, maar de bewijzen voor een echte huwelijkscrisis stapelen zich steeds verder op. Montag diende onlangs een verzoek in om hun inkomsten te scheiden.

De 23-jarige Montag woont tijdelijk bij een vriend van Spencer in. Heidi’s echtgenoot zou volgens Radar Online vermoeden dat er meer aan de hand is tussen de twee. “Ze zijn absoluut vrienden en ik weet niet of er meer aan de hand is, maar Spencer denkt het zeker te weten”, vertelt een bron.

Andersom zijn er ook verdenkingen. “Heidi heeft een voormalig politieagent aangenomen, die nu als privédetective werkt”, legt de bron uit. “Het is erg belangrijk voor Heidi om uit te zoeken of Spencer haar bedriegt.”

[Novum]