Search
Close this search box.

Henkjan Smits verlengt contract bij SBS

Henkjan Smits heeft zijn contract bij SBS met vier jaar verlengd. Hij blijft presentator van ‘Het Beste Idee van Nederland’ en jurylid bij ‘Popstars’.

Henkjan Smits heeft zijn contract bij SBS met vier jaar verlengd. De presentator werkt sinds 2007 voor de zender. Smits pakt in het nieuwe seizoen zijn vertrouwde bezigheden als presentator van ‘Het Beste Idee van Nederland’ en jurylid bij ‘Popstars’ weer op.

De 48-jarige Smits werd bekend door zijn rol als jurylid bij ‘Idols’ van concurrent RTL. Vijf jaar later maakte hij de overstap naar SBS. Daar was hij te zien als jurylid van ‘So You Wanna Be a Popstar’, ‘Holland’s Got Talent’ en ‘Popstars’. Hij presenteerde onder meer ‘Hoe Word ik Rijk?’ en ‘Het Mooiste Pand van Nederland’.

De presentator is blij met zijn werkgever. “Ik heb me de afgelopen drie jaar, onder de vlag van SBS, enorm kunnen ontwikkelen”, vertelt Smits. “Binnen deze inspirerende club kan ik mijn creativiteit volledig kwijt en krijg ik steeds nieuwe uitdagingen. Ik zal me de komende jaren dan ook weer voor honderd procent inzetten.”

[Novum]