Search
Close this search box.

‘Kim Kardashian vindt nieuwe liefde’

Kim Kardashian heeft weer een man aan de haak geslagen. De Amerikaanse reality-ster is aan het daten met de American football-speler Miles Austin.

Kim Kardashian heeft weer een man aan de haak geslagen. De Amerikaanse reality-ster is aan het daten met de American football-speler Miles Austin. “Het was niet de bedoeling van Kardashian om opnieuw verliefd te worden”, vertelt een bron in het Amerikaanse tijdschrift People. “Ze wilde zich liever focussen op haar carrière.”

“Ze hebben elkaar een paar maanden geleden ontmoet in een restaurant in Los Angeles. Toen hebben ze nummers uitgewisseld en zodoende is het balletje gaan rollen”, vertelt de bron. De twee zijn echter nog geen stel. “Hij is nog niet haar vriend, ze doen het rustig aan.”

De 29-jarige Kardashian werd in maart aan de kant gezet door haar toenmalige vriend Reggie Bush. Ze zou geprobeerd hebben hem een huwelijk op te dringen. Bush is net zoals haar nieuwe vlam Miles Austin een American football-speler. Kardashian werd in de tussentijd gelinkt aan de Portugese voetbalspeler Christiano Ronaldo en verklaarde zelf op Twitter de nieuwe vriendin te zijn van de 16-jarige Justin Bieber.

[Novum]