Zoek
Sluit dit zoekvak.

M.I.A maakt cover van Nederlandse artiest

M.I.A heeft een cover gemaakt van een nummer van de Nederlandse band Spectral Display. De Srilankaanse zangeres uit Engeland maakte een eigen versie.

M.I.A heeft een cover gemaakt van een nummer van de Nederlandse band Spectral Display. De Srilankaanse zangeres uit Engeland maakte een eigen versie van ‘It Takes a Muscle to Fall in Love’ uit 1982, dat een plaats krijgt op haar nieuwe album.

“Ik had nog nooit van M.I.A gehoord”, vertelt de Nederlandse producer Michel Mulders aan Novum Nieuws. De 32-jarige zangeres vroeg dan ook geen toestemming voor het coveren van het nummer uit de jaren tachtig. “Dat hoeft ook niet”, zegt de producer die het nummer maakte. Mulders vindt het alleen maar leuk dat zijn liedje nieuw leven is ingeblazen.

Volgens de producer is er de laatste tijd steeds meer vraag naar de muziek van Spectral Display. “Ik ben momenteel zelf ook bezig met een remix van het nummer.” Daarnaast is Mulders op dit moment manager en producer van Noyzboy, die bezig is met zijn debuutalbum. “Ook hij gaat een nieuwe versie van het liedje opnemen.”

[Novum]