Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ouders teleurgesteld in Chace Crawford

De vader en moeder van Chace Crawford zijn teleurgesteld in hun zoon. De ‘Gossip Girl’-acteur wordt aangeklaagd wegens het bezit van marihuana.

De vader en moeder van Chace Crawford zijn teleurgesteld in hun zoon. De ‘Gossip Girl’-acteur wordt aangeklaagd wegens het bezit van marihuana. Zijn ouders konden het niet geloven toen ze het nieuws hoorden. “Zijn moeder belde hem in tranen op”, zegt een bron tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

“Hij komt uit een hele goede familie. Zijn ouders waren dan ook helemaal overstuur toen ze zijn politiefoto overal zagen”, vertelt de bron. Volgens de 24-jarige Crawford was de marihuana niet van hem. “Zijn ouders geloofden hem uiteindelijk wel toen hij dat vertelde, maar waren nog steeds ontevreden dat de naam van hun zoon met drugs in verband is gebracht.”

De acteur werd twee weken geleden gearresteerd op de parkeerplaats van een café in zijn geboortestaat Texas. In zijn wagen lagen ongeveer 56 gram marihuana en een nog niet opgestoken joint. Als Crawford schuldig wordt bevonden, kan hij voor maximaal zes maanden achter de tralies verdwijnen.

Crawford is vooral bekend van de tv-serie ‘Gossip Girl’, waarin hij de rol van rijkeluiskindje Nate Archibald vertolkt.

[Novum]