Zoek
Sluit dit zoekvak.

Proefuitzendingen PowNed live op internet

De eerste proefuitzending van de nieuwe publieke omroep PowNed is live te volgen via internet. Het nieuwsprogramma is vrijdag op de websites van PowNed te zien.

De eerste proefuitzending van de nieuwe publieke omroep PowNed is live te volgen via internet. Het nieuwsprogramma is vrijdag op de websites van Nederland 3 en PowNed te zien, maakte de kersverse omroep dinsdag bekend.

Vanaf september komt PowNed met een dagelijks nieuwsprogramma op Nederland 3. Iedere maandag tot en met donderdag wordt het programma van 22.45 tot 23.00 uur uitgezonden. Op vrijdagavond duurt de uitzending een kwartier langer.

Ook op 7 en 8 juni komt PowNed, in aanloop naar de verkiezingen, met een proefuitzending. De pilots worden bij de publieke omroepen normaal gesproken binnenskamers gehouden. “Waarom altijd zo geheimzinnig doen?”, vraagt PowNed-directeur Dominique Weesie zich af. “Laat de mensen maar meekijken, wij hebben niets te verbergen maar nog een hoop te leren.”

Kijkers die hun mening willen geven over de proefuitzendingen kunnen dit via het ‘recensentenpanel’ van Nederland 3 doen.

[Novum]