Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vengaboys reiken TMF Award uit

De Vengaboys reiken een TMF Award uit tijdens het TMF Awards Festival. Ook onder anderen Jan Smit en Esmée Denters is deze eer ten deel gevallen.

De Vengaboys reiken een TMF Award uit tijdens het TMF Awards Festival, dat plaatsvindt op 26 juni in Enschede. Ook onder anderen Jan Smit, Esmée Denters en Nicolette van Dam is deze eer ten deel gevallen.

Via de website van de muziekzender kunnen bezoekers laten weten welke artiest volgens hen het meest recht heeft op een Award. Tot nu toe hebben meer dan 410 duizend jongeren hun stem uitgebracht.

Marco Borsato geeft de TMF Borsato Award weg. Hij heeft eerder dit jaar vier artiesten genomineerd voor de prijs. Diggy Dex, Destine, Waylon en Lisa Lois maken kans op een beeldje.

De presentatie op het hoofdpodium is in handen van Sascha Visser en Veronica van Hoogdalem. Amir Charles en Esmée Denters presenteren vanaf het zogenaamde Superchart Stage.

Op het muziekfestijn treden onder anderen Gabriella Cilmi en 30 Seconds To Mars op. Ook Kane, Di-rect en Waylon maken hun opwachting op het podium. Het feest vindt plaats in het Volkspark.

[Novum]