Search
Close this search box.

Echtgenoot Christina Milian deed zelfmoordpoging

De echtgenoot van Christina Milian heeft een zelfmoordpoging ondernomen. Hij kon niet langer omgaan met de druk van een naderende scheiding.

De echtgenoot van Christina Milian heeft een zelfmoordpoging ondernomen. De R&B-zangeres en zanger The-Dream gingen zo’n negen maanden als echtpaar door het leven, maar maakten onlangs bekend te gaan scheiden. De twee kampten al enige tijd met de nodige huwelijksproblemen, wat The-Dream niet in de koude kleren is gaan zitten.

Het artiestenkoppel besloot de problemen stil te houden voor de buitenwereld, wat aan de zanger begon te vreten. “Ik wilde mijn mond opendoen, maar we besloten dat het niemand wat aanging”, laat hij weten in een verklaring op zijn website. “Ik heb er maanden om moeten huilen. Ik heb op een gegeven moment geprobeerd zelfmoord te plegen vanwege de mislukking die eraan zat te komen.”

The-Dream en Milian trouwden in september in Las Vegas. Het stel heeft een kind. De ‘AM to PM’-zangeres beviel in maart van een meisje, genaamd Violet.

[Novum]