Search
Close this search box.

‘Mel Gibson mag dochter blijven zien’

Mel Gibson mag zijn dochtertje Lucia voorlopig blijven zien. Dat heeft de rechter volgens ingewijden beslist. Gibson ligt in de clinch met zijn ex-vriendin.

Mel Gibson mag zijn dochtertje Lucia voorlopig blijven zien. Dat heeft de rechter volgens ingewijden beslist. Gibson ligt in de clinch met zijn ex-vriendin Oksana Grigorieva, die er alles aan doet om de acteur uit te sluiten van de voogdij.

Gibson en Grigorieva kwamen eerder overeen dat de acteur zijn dochtertje overdag mag bezoeken. Het acht maanden oude meisje mag een nacht in de week overnachten bij haar vader. De rechter besloot donderdag dat de overeenkomst voorlopig gehandhaafd blijft.

Deze maand doken er diverse geluidsopnames op waarop ruzies tussen Gibson en Grigorieva te horen zijn. Met de tapes wil Gibsons ex-vriendin aantonen dat de heetgebakerde acteur een gevaar voor zijn dochter vormt.

Volgens bronnen heeft Oksana geprobeerd om Mel af te persen met de banden, schrijft entertainmentwebsite TMZ. Ze zou meer dan tien miljoen dollar hebben geëist van de acteur in ruil voor het geheimhouden van de opnames. Gibson zou bewijs voor de afpersing hebben.

[Novum]