Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veelbelovende start nieuwe album Ilse DeLange

Ilse DeLange lijkt weer een hit op haar naam te kunnen schrijven. Haar nieuwe nummer ‘Next To Me’ komt deze week binnen op de vierde plek in de Single Top 100.

Ilse DeLange lijkt weer een hit op haar naam te kunnen schrijven. Haar nieuwe nummer ‘Next To Me’ komt deze week binnen op de vierde plek in de Single Top 100. Het lied is de eerste single van haar nieuwe gelijknamige album, dat op 27 augustus in de winkels ligt.

Yolanda Be Cool en D Cup voeren nog steeds de lijst aan met hun nummer ‘We No Speak Americano’. De single staat inmiddels acht weken in de hitlijst. Shakira’s ‘Waka Waka (This Time For Africa)’ staat op de tweede plaats. ‘One’ van Swedish House Mafia staat op de derde plaats.

In de Album Top 100 blijft de top drie ongewijzigd. Caro Emerald voert nog steeds de lijst aan met haar album ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’. Haar plaat staat nu 26 weken in de lijst. Ze wordt gevolgd door John Mayer met ‘Battle Studies’. De derde plaats is net als vorige week voor het album ‘Recovery’ van rapper Eminem.

[Novum]