Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Zoon Michael Jackson heeft dezelfde huidziekte’

De zoon van Michael Jackson lijkt de huidziekte te hebben waar de zanger zelf ook last van had. De jongen werd gefotografeerd tijdens een vakantie in Hawaii.

De zoon van Michael Jackson lijkt de huidziekte te hebben waar de zanger zelf ook last van had. Prince Michael Jackson I werd gefotografeerd tijdens een vakantie in Hawaii.

Op de foto’s, die door de Britse krant Daily Mail zijn geplaatst, is te zien dat de 13-jarige zoon van ‘The King of Pop’ witte vlekken op zijn arm heeft. Michael Jackson leed aan de pigmentafwijking vitiligo. De ziekte is erfelijk en zorgt ervoor dat op sommige plekken op de huid het pigment verdwijnt. De ziekte van Jackson werd vaak in twijfel getrokken. De zanger zou zijn huid hebben gebleekt omdat hij blank wilde lijken.

Ook het biologische ouderschap van Jackson werd niet door iedereen geloofd. Een bron in de familie van Jackson zou tegen het Amerikaanse tabloid The Globe hebben gezegd dat de foto’s het bewijs zijn dat de zanger de echte vader van Prince Michael is.

[Novum]