Search
Close this search box.

Beyoncé zoekt de rust op in hectiek

Beyoncé vindt het knap lastig om haar leven goed in te delen. De 28-jarige zangeres probeert de balans te vinden tussen al haar bezigheden en dierbaren.

Beyoncé vindt het knap lastig om haar leven goed in te delen. De 28-jarige zangeres probeert de balans te vinden tussen al haar bezigheden en dierbaren. Een dagelijks moment van bezinning helpt Beyoncé daarbij.

“Evenwicht is voor mij heel belangrijk”, vertelt Beyoncé in een interview met de Britse Daily Mail. “Ik vind zoveel verschillende dingen leuk. Je moet echt discipline hebben om dingen opzij te schuiven zodat je je honderd procent op één ding kunt focussen.”

De getrouwde Beyoncé probeert al haar verantwoordelijkheden goed te combineren. “De grootste uitdaging in mijn leven is ervoor zorgen dat ik tijd heb om een echtgenote te zijn, een zangeres, een liedjesschrijver, een actrice en daarbij tijd maken voor mijn kledinglijn en nu ook mijn parfum. Ik ben eigenlijk net als elke andere vrouw met een kind, een man en een baan.”

Beyoncé zoekt dagelijks bewust de rust op. “Ik probeer elke dag dertig minuten tot mezelf te komen. Meestal lig ik dan in bed, dan mediteer ik en bedenk ik wat mijn doel is”, vertelt ze. “Soms lukken die dertig minuten natuurlijk niet, maar die rustmomenten zijn wel belangrijk.”

Op de vraag of er ooit plaats is voor een moederrol in haar drukke leven, antwoordt ze: “Mijn ambitie is om te blijven leren van de wereld en om uiteindelijk een gezin te hebben.” Wanneer de zangeres daar aan toe denkt te zijn, laat ze in het midden. “Het gebeurt als ik er klaar voor ben.”

[Novum]