Search
Close this search box.

Jeremy Renner met Cruise in Mission: Impossible IV

Jeremy Renner heeft een rol verworven in Mission Impossible: IV. De acteur, die bekend werd met zijn rol in The Hurt Locker, speelt een compagnon van Cruise.

Jeremy Renner heeft een grote rol verworven in Mission: Impossible IV. De 40-jarige acteur, die bekendheid verwierf met zijn rol als bommenexpert in The Hurt Locker, speelt een compagnon van Ethan Hunt, het personage van Cruise in de actiethriller. Dat schrijft de Amerikaanse filmwebsite Deadline.

Eerder deze week zoemden geruchten rond dat een acteur uit The Hurt Locker in de race zou zijn voor de rol en die mogelijk in de toekomst Cruise kan vervangen. De producenten kozen uiteindelijk voor Renner, wiens ster rijzende is in Hollywood na zijn optreden in The Hurt Locker. Hij kreeg daarvoor een Oscarnominatie. Onlangs tekende hij ook voor de rol van Hawkeye in de stripverfilming van The Avengers, een film waarin superhelden als Iron Man en de Hulk samenkomen.

Met Ving Rhames (Pulp Piction) en Simon Pegg (Star Trek) voor een nieuwe rol in Mission: Impossible IV zijn nog onderhandelingen gaande. De opnames vinden plaats in Vancouver, Praag en Dubai. Mission Impossible IV draait vanaf 16 december 2011 in Amerika in de bioscopen.

[Novum]