Search
Close this search box.

Tim Knol bedankt fans met akoestisch concert

Tim Knol genoot met volle teugen van zijn optreden op Lowlands. Om zijn succes te vieren en zijn fans te bedanken, organiseert de zanger een akoestisch concert.

Tim Knol genoot afgelopen weekeinde met volle teugen van zijn optreden op Lowlands. Om zijn succes te vieren en zijn fans te bedanken, organiseert de 20-jarige zanger een ‘geheim’ akoestisch concert. “Het wordt echt heel bijzonder”, belooft Knol op zijn website.

“De tent puilde meteen vanaf het begin uit, het geluid was lekker en we hebben heerlijk gespeeld”, mijmert Knol na over zijn Lowlands-optreden. “Ik ben nog steeds aan het nagenieten. De komende dagen ben ik te vinden op een wolk.”

Knol wil zijn fans bedanken voor onder meer hun enthousiasme tijdens het festivaloptreden. Met het aankoopbewijs van Knols single Sam of zijn album maken fans kans een exclusief concert bij te wonen. De eerste 250 inzendingen worden beloond met een concertkaartje. “Het optreden is nog geheim, dus ik kan nog niet vertellen waar en wanneer het plaats gaat vinden”, moet Knol opbiechten. “Het wordt in elk geval echt heel bijzonder.”

[Novum]