Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zoon Rosalie van Breemen bij Alain Delon

Rosalie van Breemen heeft de verblijfplaats van haar zoon weten te achterhalen. De 16-jarige Fabien was sinds hij naar Genève was vertrokken niet te bereiken.

Rosalie van Breemen heeft de verblijfplaats van haar zoon weten te achterhalen. De 16-jarige Fabien nam vrijdag een vliegtuig naar zijn vader in Genève en was sindsdien niet meer te bereiken.

De advocaat van de vader van Fabien heeft laten weten dat de jongen in goede gezondheid verkeert en bij zijn vader, de Franse acteur Alain Delon, verblijft. “Waar dat precies is, gaan we niet onthullen”, zei de advocaat tegen De Telegraaf. “Mevrouw van Breemen zal het kort geding moeten afwachten.” De Miss World University van 1986 hoopt via een kort geding de exacte verblijfplaats van haar zoon te achterhalen.

Delon en zijn advocaten stuurden vorige week een brief naar de Amsterdamse afkickkliniek van Keith Bakker, waar Fabien werd behandeld voor zijn softdrugsverslaving. Hij eiste dat zijn zoon onmiddelijk werd ‘vrijgelaten’. De 43-jarige Van Breemen is niet echt overtuigd van de opvoedkundige kwaliteiten van haar ex. “Alain is een lieve vader maar hij heeft nog nooit echt voor de kinderen gezorgd.” De 74-jarige Delon en het voormalige model waren ruim veertien jaar samen.

[Novum]