Zoek
Sluit dit zoekvak.

Blake Lively neemt graag risico’s

Blake Lively kiest niet graag voor de makkelijkste weg. De actrice speelt de hoofdrol in Gossip Girl, maar wil niet alleen maar commerciële producties doen.

Blake Lively kiest niet graag voor de makkelijkste weg. De 22-jarige actrice werd bekend door haar rol in de succesvolle serie Gossip Girl. Maar Lively wil niet alleen maar commerciële projecten doen. Geld is naar eigen zeggen niet het belangrijkst in het leven van de blondine.

Lively bemachtigde onlangs de hoofdrol in het misdaaddrama The Town. Regisseur Ben Affleck, die zelf ook een rol in de film speelt, was zo onder de indruk van Blake dat hij de rol speciaal voor haar herschreef. “Ik zit in een hele commerciële serie, dus het laatste wat ik wilde was een commerciële film maken”, vertelt Blake in het Britse tijdschrift Marie Claire.

Lively kiest niet voor het grote geld. “Ik zou waarschijnlijk meer kunnen verdienen als ik vaker voor commerciële projecten zou kiezen. Het zou leuk zijn als ik een appartement kan kopen, maar ik ben 22 jaar en dat heb ik nog niet nodig”, vertelt Blake. “Ik wil risico’s nemen, ik wil niet de veilige weg kiezen.”

[Novum]