Search
Close this search box.

Man Gisele Bündchen speelt weer football na ongeluk

De echtgenoot van het Braziliaanse model Gisele Bündchen is heelhuids teruggekeerd op het footballveld. Tom Brady raakte donderd betrokken bij een auto-ongeluk.

De echtgenoot van het Braziliaanse model Gisele Bündchen is heelhuids teruggekeerd op het footballveld. Tom Brady raakte donderdagavond betrokken bij een auto-ongeluk in Boston. De New England Patriots-footballer maakte een flinke smak, maar bleef ongedeerd.

De 33-jarige Brady botste op een kruispunt tegen een auto die van rechts kwam. De quarterback hoefde zelf niet naar het ziekenhuis, maar een inzittende van de andere auto kwam er slechter vanaf. De mannelijke bijrijder raakte bewusteloos door de aanrijding en moest uit de auto worden geknipt. Hij is naar een ziekenhuis overgebracht. De bestuurder mankeerde niets.

Brady meldde zich dezelfde dag nog op het trainingsveld. “Ik wil de hulpdiensten bedanken voor hun service. En ik wil mijn medeleven betuigen aan de inzittenden van het andere voertuig”, liet de grootverdiener in een verklaring weten aan het Amerikaanse tijdschrift People.

[Novum]