Zoek
Sluit dit zoekvak.

Portman en Kunis zoenen pas na fles tequila

Natalie Portman en Mila Kunis waren doodnerveus voor hun eerste zoen in de film Black Swan. Ze moesten zich eerst met een fles tequila moed indrinken.

De tongzoen van Natalie Portman en Mila Kunis in hun nieuwe film Black Swan mag er op het doek zinderend uit zien, de dames waren zo nerveus dat ze zich voor de opnames even moed in hebben gedronken. Er was een fles tequila voor nodig, zegt regisseur Darren Aronofsky op de Amerikaanse entertainmentsite The Hollywood Reporter.

Black Swan gaat over de moordende concurrentie binnen de balletwereld in New York. Bij een productie van Het Zwanenmeer moeten de personages van Portman en Kunis strijden om de hoofdrol.

Volgens de regisseur zijn de twee actrices in werkelijkheid goede vriendinnen, maar juist daarom was het voor hen zo moeilijk om voor de camera te zoenen.

“Mannen vinden het lekker om twee vrouwen te zien zoenen”, zegt de 27-jarige Kunis tegen MTV. “En Natalie is natuurlijk de droom van elke man. Ze is het ideaalbeeld van alle nerds.”

De 29-jarige Portman is er wat nuchterder onder. “Het is een erg extreme film, met erg extreme situaties. Maar het wordt nergens expliciet.”

‘Black Swan’ gaat op 24 februari in première.

[Novum]