Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rechtszaak manager Nicolas Cage van de baan

De rechtszaak die Nicolas Cage in oktober tegen zijn voormalig manager aanspande is geseponeerd. Ook de claim van Cages manager is van de baan.

(Novum/AP) – De rechtszaak die Nicolas Cage in oktober tegen zijn voormalig manager aanspande is geseponeerd. Dat blijkt uit documenten van de rechtbank. Ook de claim die de manager op zijn beurt een maand later tegen de acteur indiende is van de baan.

Cage diende een klacht in tegen manager Samuel Levin omdat hij door slecht functioneren de oorzaak zou zijn van de penibele financiële situatie van de acteur. Levin beweerde dat hij Cage juist heeft geprobeerd te weerhouden van buitensporige uitgaven door zijn uitbundige levensstijl. Ook beweerde hij nog 129 duizend dollar salaris tegoed te hebben.

Vorig jaar kwam aan het licht dat Cage de belastingdienst enkele miljoenen dollars schuldig was. Een bank eiste nog eens twee miljoen dollar voor een afgesloten lening. In november werden als gevolg van zijn schulden twee huizen van de acteur in New Orleans geveild.

Hoe de zaak is opgelost is onduidelijk. De advocaten van beide partijen wilden niet reageren.

[Novum]