Search
Close this search box.

Harry Potter-acteur Radcliffe verdubbelt vermogen

Daniel Radcliffe heeft zijn banksaldo het afgelopen jaar zien verdubbelen. De Harry Potter-ster is volgens de Britse Daily Mail goed voor 28,5 miljoen pond.

Daniel Radcliffe heeft zijn banksaldo het afgelopen jaar zien verdubbelen. De Harry Potter-ster is volgens de Britse Daily Mail goed voor 28,5 miljoen pond (32,6 miljoen euro). De 21-jarige Radcliffe is daarmee net iets rijker dan prins William en prins Harry, die ieder 28 miljoen zouden bezitten.

De acteur vergaarde zijn vermogen met zijn acteerwerk in de populaire Harry Potter-films en met het bedrijf dat zijn ouders oprichtten om het management van hun zoon te regelen. Vorig jaar had de acteur nog 15 miljoen pond op zijn rekening staan.

De jonge acteur heeft zijn geld onder meer geïnvesteerd in onroerend goed. Daniel bezit drie huizen in New York met een gezamenlijke waarde van tien miljoen pond. Ook heeft hij een appartement in Londen.

Op 11-jarige leeftijd werd Radcliffe gecast voor de rol van Harry Potter. In juni werden de opnames van de achtste en laatste film over de tovenaar afgerond. De acteur concentreert zich tegenwoordig op films en het theater.

[Novum]