Search
Close this search box.

Lady Gaga machtiger dan Madonna en Beyoncé

Lady Gaga heeft meer macht dan Madonna. De zangeres is door zakenblad Forbes op de zevende plaats gezet in de lijst van invloedrijkste vrouwen ter wereld.

Lady Gaga heeft meer macht dan Madonna en Beyoncé. Hoewel de showbizzcarrière van de jonge zangeres nog in de kinderschoenen staat, is de 24-jarige door zakenblad Forbes op de zevende plaats gezet in de lijst van invloedrijkste vrouwen ter wereld.

“De zangeres heeft de popmuziek en -cultuur in haar eentje nieuw leven ingeblazen”, schrijft Forbes op zijn website. “Haar liedjes zijn als snoepjes voor het brein, verslavend en plakkerig.” Madonna moet genoegen nemen met de 29e plaats en Beyoncé staat twee plaatsen onder Lady Gaga.

De invloedrijkste vrouw is Michelle Obama. De 46-jarige presidentsvrouw stoot daarmee de Duitse bondskanselier Angela Merkel van de eerste plaats. Gisele Bündchen, die sinds jaar en dag de Forbes-lijst van best verdienende modellen aanvoert, moet collega-model Heidi Klum boven zich dulden in de lijst van meest gezaghebbende vrouwen. Bündchen staat op de 72e plaats terwijl Klum de 39e plaats bezet.

[Novum]