Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lil Wayne doet game cadeau bij nieuw album

Lil Wayne wil zijn nieuwe album aan de man te brengen door er een karaokegame bij te doen. Hij doet het spelletje Def Jam Rapstar cadeau bij zijn nieuwe plaat.

Lil Wayne probeert zijn nieuwe album aan de man te brengen door er een karaokegame bij te stoppen. De 27-jarige rapper doet het spelletje Def Jam Rapstar cadeau bij zijn nieuwe plaat I Am Not a Human Being.

Het nummer A Milli, afkomstig van Waynes album Tha Carter III, is verwerkt in het karaokespel. Verder zijn nummers van Snoop Dogg en Notorious Big te horen in de game. Nederlandse fans vissen achter het net, Def Jam Rapstar wordt namelijk alleen in Amerika weggegeven. De actie loopt sinds een week en geldt alleen in filialen van de Amerikaanse winkelketen Best Buy.

Lil Wayne is niet de eerste muzikant die zijn werk via een spel in de markt zet. Vorige maand werd Guitar Hero: Warriors of Rock uitgebracht met het album Telephantasm van de Amerikaanse rockband Soundgarden. Van deze bundel zijn een miljoen exemplaren verkocht.

Lil Wayne zit sinds maart vast wegens verboden wapenbezit in de Rikers Island-gevangenis in New York. Waarschijnlijk komt hij in november vrij.

[Novum]