Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marco Borsato stoot Oh Oh Cherso van eerste plek

De jongens en meisjes van Oh Oh Cherso hebben maar een week kunnen genieten van hun nummer 1-hit. Marco Borsato neemt de koppositie deze week over.

De jongens en meisjes van Oh Oh Cherso hebben maar een week kunnen genieten van hun nummer 1-hit. Marco Borsato neemt de koppositie deze week over. Zijn liedje Waterkant komt op de hoogste plaats binnen.

“Ik sta te stuiteren”, reageert Borsato via Twitter. “Wat ontzettend mooi.” Hoewel de artiest al jarenlang meedraait, blijft de hoogste notering voor hem bijzonder. “Op de vraag of ik blij ben met mijn zestiende nummer 1-hit kan ik vol overtuiging zeggen: nou en of”, twittert Marco. “Ik schreeuw het van de daken.”

Voor Borsato is Waterkant de elfde nummer 1-hit op rij. De zanger wist sinds het verschijnen van Afscheid Nemen Bestaat Niet in 2003 steeds de hoogste positie te behalen.

Oh Oh Cherso maakt na drie weken een vrije val. De Haagse feestbeesten verdwijnen met hun liedje naar de twaalfde plek. Nick & Simon voeren nog steeds de Album Top 100 aan. Hun plaat Fier staat voor de vierde week op rij bovenaan.

[Novum]