Gordon overweegt kind via draagmoederschap

Gordon denkt erover om met de hulp van een draagmoeder een gezin te stichten. Twee vriendinnen zouden wel draagmoeder willen zijn voor de zanger en zijn vriend.

Gordon denkt erover om met de hulp van een draagmoeder een gezin te stichten. Na het overlijden van zijn moeder vorige maand uitte de 42-jarige zanger al zijn verlangen naar een eigen familie. De praktijk lijkt geen probleem, Gordon moet alleen overwegen of hij de verantwoordelijkheid aankan.

“Ik ben simpelweg jaloers op m’n broers en zussen die kinderen hebben”, zegt de zanger in het AD. Gordon is sinds vorig jaar samen met zijn vriend Raoul. “Een partner is toch niet hetzelfde als een gezin. Ik zou een leuke vader zijn, maar moet goed afwegen of ik de verantwoordelijkheid aankan en zoveel vrijheid kan opgeven.”

Gordon staat naar eigen zeggen al een stuk stabieler in het leven dan voorheen. “Ik ga me niet meer te buiten aan drank, drugs en excessen. Dat slechte leven sloeg ook op m’n stem. Ik ben zoekende geweest, verkeerde in een vervroegde midlifecrisis. Maar kleine jongens worden uiteindelijk groot.”

Gordon weet al hoe hij eventueel vader wil worden. “We hebben twee vriendinnen tegen wie we alleen maar ‘ja’ hoeven zeggen voor een draagmoederschap”, zegt de zanger. “Raoul ziet het ook wel zitten. Maar we zouden wel moeten trouwen, vind ik. Eigenlijk wel een leuk plan. Ik ben er geestelijk meer klaar voor dan ooit.”

[Novum]