Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw album Michael Jackson voor kerst in winkels

Een nieuw album van Michael Jackson moet volgende maand in de winkels liggen. Op het schijfje staan nieuwe nummers van de King of Pop die vorig jaar overleed.

(Novum/AP) – Een nieuw album van Michael Jackson moet volgende maand in de winkels liggen. Op het schijfje staan nieuwe nummers van de King of Pop die vorig jaar overleed. De plaat Michael is vanaf 14 december te koop.

De eerste single Breaking News is vanaf maandag te beluisteren via de website van de zanger. Wanneer het nummer, dat Jackson in 2007 opnam, op single verschijnt is nog niet bekend. Volgens platenmaatschappij Sony is Breaking News ‘onlangs gecomplementeerd’.

Michael Jackson stond erom bekend tientallen nummers op te nemen voor zijn albums. Veel liedjes werden niet gebruikt en belandden in zijn archief. Een aantal van die nummers wordt nu dus alsnog uitgebracht.

Jacksons moeder en twee van zijn drie kinderen beweerden vorige week dat enkele nummers niet van de King of Pop zijn. Paris en Prince zouden de stem van hun vader niet herkennen op de nieuwe liedjes. Platenmaatschappij Sony spreekt dat tegen. Het label heeft volgens entertainmentwebsite TMZ verschillende authenticiteitstests laten uitvoeren en is ervan overtuigd dat het echt Jacksons stem is.

[Novum]